Galériánk az ország szinte minden területén rendez kiállításokat és vásárokat, ahol Ön megtekintheti a ma Magyarországon élő és alkotó művészek munkáit, valamint átfogó képet kaphat a mai magyar képzőművészetről.


Amennyiben Ön tájékozódni szeretne a kortárs magyar képzőművészettel kapcsolatban, vagy befektetési tanácsra van szüksége, galériánk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére kiállításainkon.
Forduljon hozzájuk bizalommal!

Otthonát, üzletét hangulatosabbá, ragyogóbbá, egyedivé varázsolhatja értékes festményekkel, amelyek a legtöbb esetben nagyon jó befektetések is egyben.

Széles kínálatunknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább közel álló témájú és stílusú alkotást.  (Tekintse meg eladó festmény kínálatunkat)

A műalkotások jelentős része olajfestmény, melyek mellett akril festmények, pasztell képek, grafikák, valamint tűzzománcok és bőrszobrok is színesítik választékunkat.

Látogatóink elismerően nyilatkoznak a  festmény galéria kiállításainak nívós külső megjelenéséről, és kiemelkedően magas színvonalú alkotások bemutatásáról.
Nagy rendezvényeinken a kiállított festményeket -hozzájuk méltó módon-elegáns bordó paraván-rendszeren tekintheti meg tematikus elrendezésben.

Amennyiben valamelyik művészünk festményei felkeltik az Ön érdeklődését, kérésére e-mail-ban eljuttatjuk Önnek a jelenleg galériánknál lévő alkotásainak fotóját.
Igény esetén akár otthonában is bemutatjuk kollekciónkat: Pest, Fejér,Komárom-Esztergom és Veszprém megye területén.
Kérésre festményeinkről a művész által aláírt tanúsítványt adunk.
Aktuális festménykiállításainkról érdeklődjön a kapcsolat menüpont alatt, az ott található e-mail címen vagy telefonszámon.


Szeretettel és tisztelettel várjuk Önt is kiállításainkra!Üdvözlettel: Orbánné Ica, Orbán Tamás

Aranyhíd festmény galéria a facebookon.Kérje ingyenes katalógusunkat!